All Activity

This stream auto-updates     

 1. Earlier
 2. CERERE UNBAN Model: Nickname: Motiv ban: Data cand ban-ul a fost acordat: Ban acordat de: ### PENTRU CERERE UNBAN TREBUIE SA FACETI UN TOPIC NOU IN TOPICUL CERERE UNBAN ###
 3. CERERE GRAD """" Pentru orice grad varsta minima este de 16 ani. """" Nickname: Grad: Ore in joc: Varsta: Nume real: Oras: ### PENTRU CERERE GRAD TREBUIE SA FACETI UN TOPIC NOU IN TOPICUL CERERE GRAD ###
 4. xAmonk

  VIP

  """ VIP """ Ce ofera sistemul VIP: Free armor + helm. Free grenade fiecare runda (HE, 2FB, SG). Extra 500$ pe kill. Extra 800$ pe headshot. Vezi damage-ul in timp real. /vips in chat. [VIP] Nume - in chat. Un slot rezerva. Din runda 3 poti alege 2 arme gratis. Pret: 1 month - 2.5€ Life Time - 10€ Orice incercare de refund se pedepseste cu ban permanent. Contact: Pe forum: xAmonk Discord: xAmonk#4856 Discord Server: https://discord.gg/wp68PRP Mail: valentinvali777@gmail.com Metode Plata Disponibile: PayPal / PaySafe / Skrill.
 5. RECLAMATII Model: Nickname: Reclamat: Motiv: Dovada: Alte informatii: ### PENTRU A CREEA O RECLAMATIE TREBUIE SA FACETI UN TOPIC NOU IN TOPICUL RECLAMATII ###
 6. xAmonk

  STAFF

  STAFF OWNER: xAMONK CO-OWNER: SEEK ADMIN: XWIGGLE CHRIS
 7. DARKNESS.RISING.RO Regulament General: Limbajul indecent/vulgar/obscen sunt pedepsite cu gag/mute/silence 5-60 de minute. Injuriile repetate vor fi sanctionate cu ban 240 min (4h). Jucatorii si adminii (exclus ownerii si co-ownerii) nu au voie sa conteste deciziile altor admini. Pentru contestatii vizitati sectiunea reclamatii admini. Folosirea codurilor de tip AIM/WALLHACK/SPEED sau orice program ajutor este pedepsit cu BAN PERMANENT. Folosirea unor nick-uri indecente/vulgare/batjocoritoare la adresa serverului/adminilor/jucatorilor v-a fi pedepsit cu schimbare-nick/ban 60 de minute. Reclama la alte servere sau site-uri care nu sunt afiliate site-ului WWW.RISING.RO este pedepsit cu BAN PERMANENT. Deranjarea adminilor poate fi sanctionat cu mute/silence/gag sau ban 60 de minute. Regulament Admini: NU abuzati de privilegiile acordate de catre fondatori. Folositi aceste privilegii pentru a asigura o buna desfasurare a jocului pe server. (1 avertisment) Serverul foloseste un sistem ierarhic. Gradele inferioare au obligatia de a da socoteala gradelor mai mari daca acestea o cere. Sub nicio forma certurile intre admini nu sunt permise. Indiferent de chat-ul care se foloseste. In aceasta cauza toti adminii participanti la disputa vor fi sanctionati. (1 avertisment) Doar OWNERII si CO-OWNERII au dreptul de a folosi comenzi asupra altor admini iar asta doar in caz de necesitate. Banurile date fara dovada asupra jucatorilor este strict interzisa (exceptand cazurile celor cu spinbot). (1 avertisment) Adminii au obligatia de a-si da cu parerea la cererile de admin atunci cand este cazul. Adminele prin donatie / VIP au de asemenea obligatia de a respecta regulamentul, nerespectarea acestuia poate aduce la avertismente sau scoaterea accesului fara a primii banii inapoi. Adminii trebuie sa petreaca minim 10h pe server saptamanal. (1 avertisment). Daca adminii acumuleaza 3 avertismente primesc remove. (indiferent daca adminul este prin donatie). Odata pe saptamana (sambata) se sterge 1 avertisment.
 8. DARKNESS.RISING.RO Regulament General: Limbajul indecent/vulgar/obscen sunt pedepsite cu gag/mute/silence 5-60 de minute. Injuriile repetate vor fi sanctionate cu ban 240 min (4h). Jucatorii si adminii (exclus ownerii si co-ownerii) nu au voie sa conteste deciziile altor admini. Pentru contestatii vizitati sectiunea reclamatii admini. Folosirea codurilor de tip AIM/WALLHACK/SPEED sau orice program ajutor este pedepsit cu BAN PERMANENT. Folosirea unor nick-uri indecente/vulgare/batjocoritoare la adresa serverului/adminilor/jucatorilor v-a fi pedepsit cu schimbare-nick/ban 60 de minute. Reclama la alte servere sau site-uri care nu sunt afiliate site-ului WWW.RISING.RO este pedepsit cu BAN PERMANENT. Deranjarea adminilor poate fi sanctionat cu mute/silence/gag sau ban 60 de minute.
 9. TITLU TOPIC: [Reclamație] Nume (nume reclamat). Despre reclamație: Atunci când deschideţi un topic nou, numele acestuia trebuie să fie astfel: „[Reclamație] Nume reclamat”. Când faceți o reclamație asigurați-vă că aveți dovezile necesare pentru a ne dovedi cu dumneavoastră aveți dreptate! În această categorie vor posta următorii: Cel care face reclamație, cel reclamat & membrii staff-ului! Model postare: Numele tău: Numele celui reclamat: De ce faci această reclamație?: Dovadă (OBLIGATORIU):
 10. TITLU TOPIC: [Prezentare] Nume (numele tau) Despre prezentări: Aveţi voie să faceţi o prezentare doar dacă sunteţi nou pe comunitate (maxim 3 zile de la înregistrare). Atunci când deschideţi un topic nou, numele acestuia trebuie să fie astfel: „[Prezentare] Nume”. Prezentările se închid după 2 zile (48h) de la deschiderea acestora. Model prezentare: Nume: Vârstă: Locaţie: Ocupaţie: Hobby-urile tale: Jocul tău preferat: Joci pe vreun server din comunitate? Dacă da, pe care?: Cum ai auzit de RisinG.Ro?: Ce părere ai despre comunitate? Ce ar trebui să schimbăm?: Ce le transmiţi membrilor de pe comunitate?:
 11. TITLU TOPIC: [Cerere Server] Nume Detalii despre cerere server: Sa fi activ pe comunitate. Sa ai exprienta in domeniu. Sa ai 16 ani (+). Model postare: Numele tau: Varsta: Contact: Tara: Ai experienta in domeniu?: Esti de acord cu regulamentul Rising.Ro?:
 12. TITLU TOPIC: [Cerere Grad] Nume (numele tau) Despre cererile de grad: Înainte de a face o cerere grad trebuie să aveţi obligatoriu o prezentare pe forum; Atunci când deschideţi un topic nou, numele acestuia trebuie să fie astfel: „[Cerere Grad] Nume”; În momentul în care faceţi o cerere grad nu trebuie să aveţi warn activ (cererea este respinsă automat); Dacă o cerere a fost respinsă următoarea o puteți face doar după 7 zile de la ultima cerere; Pentru a fii acceptat trebuie să fii înscris în clanul gametracker al comunității (https://www.gametracker.com/clan/rising.ro/). Model postare: Nume: Vârstă: Contact: Gradul dorit: De ce doreşti această funcţie?: Experienţă moderat: Ce înseamnă off-topic, post-hunt şi MCP: Te-ai înscris în clanul gametracker?: Alte menţiuni:
 13. TITLU TOPIC: [Cerere DNS] Server. Informații despre afilierea serverelor: Înainte de a face o cerere DNS (afiliere) asigurați-vă că hostname-ul serverului se prezintă sub forma „NUME.RISING.RO”; Înainte de a face o cerere DNS (afiliere) asigurați-vă că serverul este înscris în clanul de gametracker al comunității (https://www.gametracker.com/clan/rising.ro/); În cazul în care afiliaţi serverul şi după câteva zile plecaţi din comunitate primiţi ban permanent pe comunitate; După ce ai fost acceptat, trebuie să deschizi o cerere în această categorie pentru categorii. Model postare: Nick owner [@nume pe forum]: Contact: Ip & port server: Joc [Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: GO, etc]: Mod [Clasic, Respawn, Zombie, etc]: Număr sloturi: DNS dorit [NUME.RISING.RO]: Firma unde este hostat: Link GameTracker: Ai înscris serverul în clanul nostru de pe GameTracker?:
 14. ANUNT IMPORTANT RISING.RO !! Comunitatea RisinG.Ro ofera servere de counter strike 1.6 pentru administratia acestora. Pentru a intra in posesia unui server trebuie sa faceti o cerere in zona "Asistenţă Servere" la "Cerere Server". (TREBUIE SA RESPECTATI MODELUL DE ACOLO). Detalii: Server gazduit de catre firma de hosting : HostExpres.Ro Server gazduit pe comunitatea RisinG.Ro + primeste DNS "RisinG.Ro" printr-o singura cerere in zona "Asistenţă Servere" la "Cerere Server" (Ex: Server.RisinG.Ro) / (TREBUIE SA RESPECTATI MODELUL DE ACOLO). Cerinte: Sa fie activ pe comunitate. Exprienta in domeniu. Varsta incepand de la 16 ani +.
 15. REGULAMENT RISING.RO TOTI UTILIZATORII TREBUIE SA RESPECTE ACEST REGULAMENT! RisinG.Ro este o comunitate guvernata de o serie de reguli clare, respectate de catre toti utilizatorii, din momentul in care se inregistreaza. Discutiile care nu reusesc sa se incadreze in limitele bunului simt si a celor 7 ani de acasa nu sunt agreate de conducerea forumului, inclusiv cele din mesajele private. Moderatorii diferitelor sectiuni au obligatia sa respecte acest deziderat si prin urmare detin dreptul de a inchide sau de a sterge orice discutie paralela. Nu sunt permise folosirea unui limbaj necivilizat, aberant, discutiile gen IRC, reply-urile monosilabice gen "da", "lol", "asa e" "ok" etc, promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legislatiei în vigoare. Dorim ca fiecare user al acestui forum sa fie protejat de actualul regulament, in consecinta, functia/nationalitatea/rasa/varsta utilizatorului asaltat de injurii nu conteaza, urmand ca scandalagiul sa suporte consecintele. Fiecare user este responsabil de ceea ce scrie, conducerea acestui forum nu isi asuma responsabilitatea privind opiniile dumneavoastra. Faptul ca un user are o parere diferita, bine argumentata si exprimata, nu denota lipsa de respect fata de interlocutarii sai si parerile acestora. Sunt strict interzise subiectele de discutie care prin esenaa lor sunt menite sa produca scandal. Nu se accepta clonele. Nu se considera o clona un nou cont facut de un user al carui vechi cont a fost sters. Regulamentul RisinG.Ro de utilizare a forumului este bazat pe cateva reguli de bun simt, insa, in functie de infractiunea comisa se pot aplica diferite sanctiuni, pentru cei care nu reusesc sa se incadreze in cei sapte ani de acasa. REGULAMENT CHATBOX: 1. Nu aveti voie sa faceti reclama la alte site-uri. 2. Este interzis folosirea unui limbaj trivial, vulgar,cat si insultarea utilizatorilor de pe chat. 3. Sa nu depasiti mai mult de 4 randuri consecutive. 4. Sa nu folositi CAPS LOCK de mai multe ori la rand cand scrieti in chat, pentru a nu strica aspectul. Administratorii acestui forum isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, deci va sugeram sa il verificati periodic. Cu stima si respect echipa RisinG.Ro !
 16. TITLU TOPIC: [Propunere] Nume (nume propunere) Despre propuneri: Propunerea o sa fie acceptat atunci cand o sa primeasca 5 voturi de (PRO). Propunerea o sa fie respinsa atunci cand o sa primeasca 3 voturi de (CONTRA). Model postare: Numele tau: Propunere: Cum o sa ajute comunitatea?:
 17. www.rising.ro

 18. Jetrox

  Welcome to Pages

  Welcome to Pages! Pages extends your site with custom content management designed especially for communities. Create brand new sections of your community using features like blocks, databases and articles, pulling in data from other areas of your community. Create custom pages in your community using our drag'n'drop, WYSIWYG editor. Build blocks that pull in all kinds of data from throughout your community to create dynamic pages, or use one of the ready-made widgets we include with the Invision Community. View our Pages documentation
 1. Load more activity